Met de volle… 1%

Dat lees je goed, ik stort mij ook dit jaar weer voor de volle 1% op mijn wensen, doelen en projecten! “Nou, succes daarmee, dat gaat je niet ver brengen”, hoor ik je denken. Kan ik gelukkig mee leven. 😉…

Mijn favoriete kerstfilms en kerstseries voor deze kerstvakantie

De ultieme lijst met kijktips voor deze kerstvakantie. Kerstig en niet-kerstig, wat je maar wilt!

Moin!

Moin! Ich bins, Fem: geen groene vingers, wel veel planten. Nieuwsgierig, leesgraag, alpacafan en sinds kort geobsedeerd door retromopsen en interieur. Ik ga soms op reis, kan niet zonder kaas, en boeken, daar heb je er nooit genoeg van. O, en veel van mijn planten hebben een naam. Maar dat lijkt me logisch. Ik vind van allerlei dingen wat en dat lees je dan hier. En jij bent, mogelijk per ongeluk, op mijn persoonlijke blog beland. Hoi!

Kerst alleen vieren? Gezellig!

Vier je kerst dit jaar met jezelf? Gezellig! Ik heb een boel tips voor je om er een vrolijke kerst van te maken! Hohoho!

50+ ideeën voor een DIY-adventskalender

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken om je zelfgemaakte adventskalender te vullen? Zoek niet verder! Hier zijn 50+ tips voor leuke cadeautjes voor in de adventskalender.

20 dingen waar dus helemaal niks mis mee is

Waarin ik besluit dat er deze 20 dingen gewoon helemaal okidoos zijn.

Sunje zegt: Maske auf!

Waarin Sunje head-first in de rosé duikt en een mondkapje knutselt.

Sunje werkt thuis

Ik heb een nieuwe collega! Ze heet Sunje en is een alpaca. En nogal een guitebrok!


Zoek je iets?