La Docta en de podcasts. Of: we gaan het weer anders doen.

door Fem
Gepubliceerd: Bijgewekt op:

Weet je waar het tijd voor is? Een kleine Planänderung hier op La Docta.

Ja. Dat komt zo. Ik verf nog steeds wel eens een kast. Ik probeer nog steeds, met wisselend succes, een oerwoud aan planten in leven te houden. Stiekem wil ik ook nog steeds een hond en ik ben ook nog steeds eigen baas.

Maar ik luister vooral heel veel en heel lang naar heel veel verschillende soorten podcasts. Over true crime. Over geschiedenis, heel veel geschiedenis. Over wetenschap en ruimtevaart. Over nieuwe dingen leren. Over films, boeken, rechtszaken en gekke weetjes. Over Harry Potter en Lord of the Rings.

Na al dat geluister vind ik natuurlijk ook weer van alles. En nuja, dat is het dus. Dat is wat we voortaan hier gaan doen op La Docta: samen naar podcasts luisteren. Of ik luister en vertel je wat ik ervan vond en misschien ga je dan ook luisteren. Of juist niet, moet jij weten. Maar ik ga hier dus over podcasts lullen. Met heel veel lijstjes, want lijstjes zijn fijn, maar ook met verhalen over losse podcastafleveringen. Doe er je voordeel mee!

O, ja, nog een ding, een aantal oude posts mag van mij gewoon hier blijven wonen. Dus soms kom je misschien een blogpost tegen die niet over podcasts gaat. Moet je niet van schrikken.

You may also like

Laat een reactie achter

Op zoek naar iets leuks om te luisteren?

Welkom op La Docta & de podcasts, waar we, je raadt het al, lekker veel podcasts gaan luisteren. Ik ben een echte podcastvreter, dus zoek je nog fijn luistervoer, dan zit je hier goed.

© 2020-2022 La Docta/femina docta | Alle rechten voorbehouden | Impressum, privacy en cookies

La Docta gebruikt cookies om de site goed te laten draaien. Prima