Met de volle… 1%

Dat lees je goed, ik stort mij ook dit jaar weer voor de volle 1% op mijn wensen, doelen en projecten! “Nou, succes daarmee, dat gaat je niet ver brengen”, hoor ik je denken. Kan ik gelukkig mee leven. 😉…

Het moet wel een beetje leuk blijven – 2021

waarin 2021 het jaar blijkt te zijn om geen stomme dingen meer te doen.

Moin!

Moin! Ich bins, Fem: geen groene vingers, wel veel planten. Nieuwsgierig, leesgraag, alpacafan en sinds kort geobsedeerd door retromopsen en interieur. Ik ga soms op reis, kan niet zonder kaas, en boeken, daar heb je er nooit genoeg van. O, en veel van mijn planten hebben een naam. Maar dat lijkt me logisch. Ik vind van allerlei dingen wat en dat lees je dan hier. En jij bent, mogelijk per ongeluk, op mijn persoonlijke blog beland. Hoi!

Wanneer je beter ‘nee’ kunt zeggen tegen een project (+ hoe je dat …

Hoera, je bent eigen baas! Nu hoef je nooit meer aan saaie projecten te werken. Toch? Pling! Hoej, daar komt weer een nieuwe aanvraag binnen! O. Hm. Maar, eh, dit project is… stom, nog dramatischer dan die ene lezing van Gerti Bierenbroodspot. Wat nu? Geen nood, ik heb tips!

Luister eens naar een mantra, zeiden ze, dat ontspant

“Luister eens naar een mantra, zeiden ze, dat ontspant echt.” Omdat dat dat ontspannen me op zich als een puik plan klinkt denk ik, bon, let’s go.  Ik heb twee opties gekregen, een van 7 minuten en eentje van 90…

Een pannenlap voor barbies

Als je begint met haken, dwingen haakboeken je bijna om een pannenlap te maken. Wat moet ik daarmee? Maar vooruit, ik maak een pannenlapje, gewoon om te proberen. Na één toer besloot ik: het wordt een pannenlap voor barbies.

Ik probeerde te haken

Hoe ik besloot dat er een door mij gefabriekte infinity sjaal moest komen.


Zoek je iets?