Planten die het niet gered hebben

Ik doe natuurlijk keihard mijn best om over te komen als een goede plantgoeroe (sure, mag je best even om gieren), maar er gaat hier natuurlijk alsnog van alles de pijp uit. Hoe hard ik ook mijn best doe met…

Munt is denk ik mijn favoriete stekplant

Waarin ik van 2 maar liefst 7 muntplanten maak en er nog bloemetjes bij krijg ook.

Moin!

Moin! Ich bins, Fem: geen groene vingers, wel veel planten. Nieuwsgierig, leesgraag, alpacafan en sinds kort geobsedeerd door retromopsen en interieur. Ik ga soms op reis, kan niet zonder kaas, en boeken, daar heb je er nooit genoeg van. O, en veel van mijn planten hebben een naam. Maar dat lijkt me logisch. Ik vind van allerlei dingen wat en dat lees je dan hier. En jij bent, mogelijk per ongeluk, op mijn persoonlijke blog beland. Hoi!

Waarom al je planten doodgaan – tips van een ervaringsdeskundige

Je geeft ze water, brengt ze naar groepstherapie en zingt liedjes voor ze. En toch gaan je planten de hele tijd maar dood. Waarom? Een ervaringsdeskundige weet raad.

German Business Plants: een ode aan de kantoorplant

Heeft iemand zich eigenlijk al afgevraagd wie er nu op onze verpieterende kantoorplanten past?

5 aanwijzingen dat je een plant beter weg kunt doen

Hoe meer planten, hoe gezelliger, toch? Toch kun je soms een plant toch beter weg doen. (Geloof me, ik heb daar veel ervaring mee.) Dit zijn 5 aanwijzingen dat het tijd is afscheid van je plant te nemen.

In quarantaine met je planten!

Waarom planten uitstekend quarantainegezelschap zijn en de buren ook blij zullen zijn als je met de kinders gaat tuinieren.


Zoek je iets?